• ARCFEST 2024.

    Ve středu 26. 6. se uskuteční první ročník ARCFESTU, promítání studentských filmů žáků oboru multimediální tvorba Střední školy ARCUS. arcfest poster.pdf

  • Slavnostní předání maturitních vysvědčení.

    Slavnostní předání maturitních vysvědčení letošním úspěšným maturantům oboru multimediální tvorba se uskutečnilo v Galerii 14. Všem úspěšným maturantům moc gratulujeme. Poslední měsíce byly velmi náročné - didaktické testy, písemné maturitní práce, obhajoba závěrečných maturitních prací a klauzur a následně ústní maturitní zkoušky...Přejeme všem našim maturantům hodně úspěchů při vysokoškolském studiu a v životě.

  • ARCUS na veletrhu středních škol SCHOLA PRAGENSIS.

    Naše střední škola se opět zúčastnila veletrhu středních škol Schola Pragensis. Letos byl náš stánek v přízemí Kongresového centra Praha. Moc děkujeme všem návštěvníkům, kteří se u nás zastavili a budeme se na všechny těšit na dnech otevřených dveří, Ten nejbližší se bude konat v úterý 29. listopadu od 15:00 hod.

  • Studentská výstava Střední školy ARCUS v Komunitním centru Kardašovská

    V Kulturním centru Kardašovská bylo možné zhlédnout výstavu výtvarných prací studentek a studentů Střední školy ARCUS oboru multimediální tvorba. Výstava se skládala ze dvou tematických celků. První je zaměřen na klasické kresebné techniky, jakými jsou kresba tužkou a perem, druhý představuje nárysy a prostorové modely architektonických projektů.

Odesláním formuláře souhlasíte s zásadami zpracování osobních údajů.

Pole označená * jsou povinná.